• Referencia Projektek

  Osztrák és Német adóvisszatérítés, családi pótlék ügyintézés, TB ügyek szakszerű ügyintézése

  VISSZATÉRÍTŐK

  Könyvelési szolgáltatások Ausztriában és Németországban dolgozó magyaroknak.

  2016 -

  Teljes arculat tervezés, marketing stratégia és üzletfejlesztés a kezdetektől.

  A visszatérítők az egyik kedvenc projektem. Egy szakértő kisvállalkozóból komoly céget építeni szuper élmény! Főleg ha a szakértő a feleséged! ;)

  broken image

  Startupchile Accelerator GEN.15

  2016

  Egy másik bakancslistás élményem a Tedx fellépés után.

  A chilei innovációs hivatal választott be 3300 jelentkező közül abba a 88 projektbe amit 2016-ban támogattak. Azon felül, hogy nagyon megtisztelő volt, milliónyi élményben és tanulásban volt részem. 7,5 hónapig éltem Santiago De Chilében és Vina Del Mare-ban és láttam, hogy miként lesz egy bányász országból Startup nagyhatalom. Volt szerencsém egy vállalkozói képzés megnyitóján beszélni egy egyetemen, ahol a Berkly anyagát fogják megkapni a diákok ingyen és közben olyan támogatásokban részesülhetnek, amit Európában el sem tudunk képzelni. Napokig tudok mesélni az élményeimről és arról, hogy hogyan kellene csinálni egy Startup Chilét bárhol máshol a világon, például itthon is! Keress meg bátran ha érdekel a dolog! Bővebben a lehetőségekről itt olvashatsz.

  broken image

  Digital Factory Fiwer only program

  2016

  Az EVERRIP projektemmel kerültünk be a programba ahol szuper támogatásban részesültünk és remek kapcsolati hálót kaptunk a befektetés mellé.

  broken image

  ELDACON Kft.

  Magas rendelkezésre állású szerver infrastruktúra szolgáltatások.

  2015-16

  Válság menedzsment, marketing és sales stratégia tervezés, ügyvezető coaching, sales rendszer kiépítése, üzletfejlesztés.

  Mindenbe egy kicsit belenyúltam, hogy a cég ismét növekedési pályára állhasson. Az ELDACON szuper csapat és remek szolgáltatást nyújtanak! Nélkülük és az elképesztően felvilágosult tulajdonos nélkül semmire sem mentem volna...

  broken image

  Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

  2015

  Részt vettem a TÁMOP Fiatal Vállalkozóvá Válás pályázat oktatói csapatában. Nagyon megtisztelő volt, hogy én taníthattam meg a fiatalokat arra, hogy miként teremtsenek értéket a kapcsolati tőkéjükből. Hogyan fogalmazzák meg a vállalkozói mivoltukat és hogyan adják el magukat bármilyen helyzetben!

  Legfontosabb, hogy már több mint 600 új üzletember kérdezi meg partnereit és új kapcsolatait a jövőben, hogy: "Miben segíthetek?" ;)

  broken image

  DFT Hungária Kft.

  2013-15

  Korábban értékesítőként vettem részt a cég életében. Miután a legnagyobb ügyfeleket sikerült behoznom kitanúlhattam a tréneri szakmát is a cégnél. 2013-16 között több tucat cég szervezetfejlesztési folyamatában vettem részt rajtuk keresztül és több, mint 250 nap tréninget tartottam az ország minden táján rajtuk keresztül. Miközben mindenféle szervezet életébe beleláthattam pár nap alatt. Számtalan fantasztikus embert ismertem akiktől rengeteget tanultam én is.

  broken image

  Ntice

  2013

  Talán az egyik legmenőbb dolog volt, amit csináltam. Berecz Ádámmal közösen vágtunk bele, hogy megváltsuk a világot, az akkor még kapjmeg.com oldallal. Nagyon nagy kaland volt, ami során megtanultuk, hogy hogyan is működik ez a startuposdi a nagyvilágban. Több infot a 'rólam' részben található média cikkek között találsz. A céget sikeresen eladtuk 2015 év végén.

  broken image

  Tech Peaks (The People Accelerator)

  2013

  Életem második inkubátorszerű porgramja volt amibe részt tudtam venni. Ez egy vicc volt. :) Nagyon olaszosra sikerűlt a szó rossz értelmében. Persze voltak nagyon jó részei és rengeteget tanultam belőle. Nem bánom, hogy bekerültünk és ezt is megéltük Ádámmal. Egy biztos, megtanultuk, hogy hogyan nem szabad csinálni egy accelerátor programot, ha mi szerveznénk egyet majd valakinek vagy magunknak véletlenül!

  broken image

  Colabs Seed program

  2012

  Életem első inkubátor programja, amibe az Internfish elnevezésű projektemmel kerültünk be. Itt ismerkedtem meg az egyik példaképemmel Vinnai Balázzsal, aki később befektetőm is lett. Az Internfish végül nem járt sikerrel, de azt gondolom, hogy ezzel kezdődött minden.