• Szolgáltatások

  Nemzetközi üzletfejlesztés

  Holisztikus szemléletmóddal teljeskörű jobbítást vállalok garanciákkal.

  Elakadt valahol az üzletmenet vagy megtorpant a fejlődés?

   

  Azt vállalom, hogy felvéve a "tulajdonosi" vagy "cégvezetői" sapkát, hollisztikus nézőponttal világítom át a cég folyamatait vagy a különböző részlegek működését.

  A vállalat folyamatainak elemzése után, közösen tárjuk fel a problémákat vagy jobbítható területeket a cég vezetésével.

   

  Kidolgozunk egy átfogó akciótervet szakértők bevonásával, és prezentáljuk azt a megrendelő számára.

  Igény esetén teljeskörű projekt menedzsmentre teszünk ajánlatot szakértők és specialisták bevonásával.

  Minden szinteken az a célja egy ilyen folyamatnak, hogy belátható időn belül hatékonyabban, egészségesebben, fenntarthatóbban és sikeresebben folytatódjon az üzletmenet a projektünk zárását követően.

   

  Ez a szolgáltatás olyan gondolkodó vállalkozóknak szól, akik nem akarják homokba dugni a fejüket ha gondok vannak és vizionárius üzletemberként gondolkodva keresnek átfogó és egyéni megoldásokat problémáik kezelésére.

   

  Olyanoknak akik fejlődni akarnak akár nemzetközi irányba is!

  Legtöbbet olyan vállalatoknak tudok segíteni, akik nemzetközi irányba szeretnék fejleszteni a terméket vagy szolgáltatásukat és nyitottak újfajta Sales és Marketing megoldások együttes alkalmazására, nyitottak az online tér meghódítására!

   

  AJÁNLATOT KÉREK

  Személyes márka építés avagy "Personal Branding"

  Add el magad vagy tűnj ki a tömegből végre, de ne legyél ripacs!

  Ki vagy te és miben fogsz tudni segíteni nekem ha kérdezem?

   

  Mutasd meg, hogy miben vagy jobb és tedd előtérbe, hogy mindenki láthassa azt!

  - Legyen összhangban a jövőd a jeleneddel és az egyéni személyiséged, "márkád" legyen érthető és hiteles mindenki más számára is, aki számodra fontos.

  Megmutatom, hogyan használd az online vagy offline eszközöket, segítek saját weboldalad, blogod vagy online felületeid szakszerű kialakításában is.

   

  A személyes konzultáción kialakítjuk a szakmai, üzleti céljaidat, megfogalmazunk téged és kialakítjuk a személyiségedhez legjobban illő eszközöket, módszereket. Célunk, hogy a projekt befejezése után már önállóan legyél képes tudatosan és hatékonyan építeni a személyes márkádat.

  Ezt a szolgáltatást hírességeknek, gyorsabb szakmai előmenetelre vágyóknak, és szakértőknek egyaránt ajánlom, akiknek fontos a róluk alkotott kép és a személyes értékteremtés.

   

  AJÁNLATOT KÉREK

  Networking

  Neked is van kapcsolati tőkéd, nem ez a kérdés!​

  Hogyan csinálj belőle értéket vagy pénzt hatékonyan?

   

  A networking fő célja az új kapcsolatok építése, amelyekkel egy cég vagy magánszemély megalapozhatja növekedését az üzleti világban.

  Networkingelni gyakorlatilag bárhol lehet, a meet-upoktól elkezdve az üzleti reggeliken át a közértig bárhol, hiszen csak meg kell szólítani egy másik embert. Ugyanakkor az üzleti szférában ennek is van egy bevett módja.

   

  Tanúld meg, hogy hogyan kell 30mp-ben úgy bemutatkozni / Pitch-elni, hogy JÓ legyél!

   

  Sokan azt gondolnák, hogy fiatalon nincs még kapcsolati tőkéjük. Ezt elég gyorsan meg szoktam tudni cáfolni! Egyedi képzési tematikám segítségével akár egy cég dolgozóinak kapcsolati hálóját is fel tudjuk erősíteni és működővé tudjuk alakítani a közös és egyéni célok elérése érdekében. Önkéntes szervezetek, és üzleti körök esetében is a szervezetet erősen össze tudjuk kovácsolni akár már egy nap közös munkával is.

   

  Ezt a témát egyéni és csoportos képzés formájában is vállalni tudom nagy hatékonysággal, főképp egynapos képzés keretein belül figyelembe véve a csoport vagy egyén egyedi igényeit.

   

  AJÁNLATOT KÉREK

  Tréningek, szervezetfejlesztés,

  Oktatás (tapasztalatcsere)

  Mindent megosztok, amit megtapasztaltam korábban.

  Sok különböző szervezet keresett meg az utóbbi években, hogy tartsak náluk:

   

  - szervezetfejlesztési napot,

  - vezetői képzést,

  - előadást nemzetközi accelerátor programokról,

  - karrier tanácsadást,

  ...

   

  Olyan "tréninget", amik a létszám miatt már meghaladják az általam korábban ajánlott üzletfejlesztés fizikális leheőségeit.

   

  Magamra úgy tekintek ilyen helyzetben, mint témavezetőre vagy egyfajta moderátorra, akinek speciális célja van a résztvevőkkel kapcsolatban egyénileg és csoportban is. Fontos számomra, hogy mindenki megélje a szükséges "AHA" élményeket és elgondolkodjon, elmélyűljön magában és ezáltal induljon el a pozitív változás a munkaszervezet egészében.

   

  Nem értek mindenhez és nem vagyok polihisztor! Mindenképpen szükséges személyes egyeztetés az igényekről, hogy lássam tudok-e értéket teremteni az adott kérdésben!

   

  AJÁNLATOT KÉREK