• Rólam

  "Don't tell people your dreams, show them."

   

  Miért?

   

  Mióta az eszemet tudom olyan ember akarok lenni, aki értéket teremt és a munkájáért cserébe a pénzen túl "köszönetet" is sűrűn kaphat.

  Érezni és élvezni szeretem, hogy másoknak is jó, hogy élek.

  Számomra az "érték" többet jelent a pénznél és nem dolgozom olyannal, akinek az értékrendjével nem értek egyet.

   

  Földi életet élek és szeretem élvezni a technika és a kényelem vívmányait, de fontos számomra, hogy ne éljek pazarlóan.

  Arra törekszem, hogy ha elveszek valamit a természettől, akkor azt vissza is adjam valahogy mielőbb.

  Fenntartható dolgokat szeretem és arra törekszem, hogy fenntartható értékeket teremthessek!

   

  Példaképeim:

  Apukám, Richard Branson, Elon Musk, Tom Szaky

 • Média megjelenések

  a projektjeimről vagy rólam

  A teljesség igénye nélkül összeállítva pár cikk az eddigi projektjeimmel kapcsolatos megjelenésekről.

  broken image

  A small tagline

  November másodikán sokan emlékeznek a halottaikra, de nincs mindenkinek lehetősége ellátogatni a temetőbe, gyertyát gyújtani a sírnál. A digitális eszközökkel viszont megoldható, hogy távolról is méltó módon tudjunk gyászolni.

  broken image

  Halálól, gyászról, emlékezésről, ki nem mondott dolgokról és a halált követő digitális megoldásokról beszélgettünk Schleer Tamással az Everrip emlékoldal kitalálójával aki azt tűzte ki céljául, hogy „ne legyen többé elfeledett ember".

   

  broken image

  "Computerworld: Nevéhez többek között friss, eredeti üzleti koncepciót megvalósító, és szolgáltatásaikban vagy termékeikben különleges hozzáadott értéket képviselő startupok kötődnek. Mi a siker titka?" ...

  broken image

  "A közösségi oldalak legnagyobb problémáját nem is a mindennapos használat során érezzük, hanem egy közeli hozzátartozó, barát vagy ismerős elvesztésekor szembesülünk vele: a virtuális tér nem tud róla, ha valaki meghalt."

  broken image

  Cikk az Ntice projektről

  Networking, azaz üzleti kapcsolatépítés: a biznisz elengedhetetlen eleme. Ám hogyan kezdjen hozzá az, akinek nem elég határozott a fellépése, és tapasztalata sincs elég? Szakértőink tippjei.Építs kapcsolatokat, szélesítsd ismeretségi hálódat! Ehhez azonban nagy adag bátorság és önismeret szükséges.

  broken image

  A hazai sikerek és vírusszerű terjedés után, a sokakat megosztó kapjmeg.com ismerkedős szolgáltatás beindult a nemzetközi piacon is. Az Ntice eredetije alapvetően egy gyors kaland megteremtéséről szól, most azonban már a bármilyen célú ismerkedésen van a lényeg. Ami a legjobb: visszautasítás és lebukás kizárva.​

  broken image

  Az Ntice nevű magyar fejleztésű alkalmazás a szórakozóhelyeken történő ismerkedést könnyíti meg oly módon, hogy a felek egymást névtelenül jelölhetik meg a rendszerben. A program csak akkor jelzi, ha megjelölt bennünket valaki, ha mi is visszajelöltük az illetőt, így küszöbölve ki a visszautasítás okozta keserűséget.​

  broken image

  Új fejlesztői csapattal, a Smart and Smarty-val folytatja a Ntice elnevezésű magyar randi app, amelyet 2013-ban hozott létre Berecz Ádám és Schleer Tamás. A szórakozóhelyeken való ismerkedést segítő alkalmazás tavaly érte el jelenlegi állapotát, az európai uniós Techpeaks.eu program, külföldi mentorok és üzleti angyalok támogatásával.